jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Vandring i regnet

Publicerad 2018-09-10 16:14:00 i Allmänt,

Det är höst nu här i Vemdalen och naturen bjuder på vackra färger. I dag regnar det och det blåser en kraftig vind då man kommer en bit upp på höjden.
Vi tog en rejäl promenad på en slingrig brant väg som leder upp till Varggranstjärn. Väl där uppe så gällde det att hålla i keppsen. Det blåste så mycket att man fick en känsla av att kunna flyga. Så det blev inget fiske där idag. Mogge hade tänkt att testa sitt flugspö, men det var inte att tänka på, det kunde han "fetglömma".
Vi har även trampat omkring en hel del i markerna för att kolla in bären. Men det är dåligt på den fronten, vi såg bara några få blåbär och lingon. Så vi återvände, genomblöta av regnet, till vår mysiga stuga. Nu väntar en härlig bastu med tilltugg och någonting att dricka. Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela