jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Furuvik

Publicerad 2017-07-16 16:34:00 i Allmänt,

För två år sedan var vi till Furuvik med vårt enda barnbarn, en tös. I helgen var det dags igen men den här gången hade vi två barnbarn med oss.Tösen som nu är fyra år och hennes lillebror som är två år.
Vi hyrde en väldigt fin stuga som kallas för havsstugan. Ja vi var så nöjda med stugan, så om den hade haft hjul då hade vi tagit med den hem.
Solens strålar har värmt oss hela helgen och Furuviksparken har verkligen levererat. Där är så enormt fint och välordnat, det finns massor med aktiviteter att sysselsätta sig med. Vi hade löst två dagars inträde och det var tur det, för tiden går väldigt fort när man har roligt. Där finns massor med olika djur att titta på och vissa får man klappa också. När vi kom till fårens hage så ställde sig våra små barnbarn och sjöng "bä bä vita lamm" för dem. Vi blev så rörda, det gick rakt in i hjärtat så att säga.
För en tid sedan så filmade sonen (barnens far) med telefonen, tösen, då hon var missnöjd med honom därför att hon inte fick äta godis före lunchen. Jag nämner det bara för att berätta hur lätt det är att bli avslöjad när man är tillsammans med sina barnbarn. Med tårarna strömmande ner för kinderna utbrister tösen till sin Pappa.
- Jag vill inte vara med dig! Nähä svarar han. - Är det bara för att du inte får äta godis före lunchen? Jaa svarar hon hulkande. - Jag vill vara med Mamma, för hon tänker mycket bättre än dig. Och Farmor hon smaskar på sig hela tiden och det gör jag med.....
Ähum nja, sååå stor godis gris är jag väl ändå inte? Mmmm ja okej då.
Ja vi har verkligen haft en rolig och mysig helg med både karuseller, djur, bad, bus och lek. Och berätta inte det här för någon. Men vi har faktiskt smaskat på oss hela tiden. För det får man när man är med Farmor och Farfar, så de så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela