jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

En härlig Ö

Publicerad 2017-02-01 21:54:00 i Allmänt,

I dag är det femte dagen som vi befinner oss på denna underbara ö Gran Canaria.
Resan ner gick bra förutom att vi fick byta plan vid mellanlandningen i Madrid. Själva bytet gick smidigt. Men vi var många som blev förvånade därför att något planbyte var inte med i planeringen. Men det är ju typiskt oss, när vi är ute och reser. Då brukar det ju hända grejer.
Precis som förra året så bor vi på Rocas Rojas som är väldigt fint. En liten miss var att vi fick våra boenden långt ifrån varandra. Mina systrar hamnade högt upp i området, med en fantastisk utsikt över havet. Men att bo högt innebär också branta backar och många trappor. Något som kändes jobbigt för oss alla. Vi har ju trots allt semester.... Men det ordnade sig, de fick byta boende ganska omgående. Så nu bor vi nära poolen, havet och varandra. Personalen här är väldigt vänliga och tillmötesgående. Vi kan inte annat än att påstå, att vi stortrivs.
Vi solar och badar en hel del. Fördriver tiden med små utflykter.
I dag gick vi till fyren Farao i Maspalomas. En nätt liten strandpromenad på ca: en mil.
Temperaturen i havet ligger på ca:19 grader. Kvällarna har hittills känts lite svala. Men vi klagar inte. För solens strålar värmer gott och tinar upp våra nordiska kroppar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela