jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

En halv nudist

Publicerad 2017-02-15 17:50:00 i Allmänt,

Jag har aldrig gillat att visa mig naken för främmande människor. Jag anser att jag har inte kropp för det. Jag är nämligen skapt som en Talgoxe. Smala ben och en överkropp som påminner om en kvadrat. Och i och med att jag gick in i klimakteriet så fick jag en putande mage också.
Men om man vill bada här på Gran Canaria så är man ju så illa tvingad att visa sig halvnaken. Och badar det gör vi varje dag i havet. Det är så härligt att få kasta sig i de stora salta vågorna och forsa fram. Men allt har sitt pris, sol och saltvatten sliter en hel del på mina badkläder. Och det händer tätt som oftast att en stor våg sköljer över mig och bikini överdelen åker upp och det nedre plagget åker ner.
Jag beklagar mig för Mogge samtidigt som jag har ett fasligt sjå att få plaggen att sitta rätt igen. Funderar starkt på att köpa hängslen till bikinin.... Men Mogge han skrattar bara och säger att om jag ska hålla på så där då kan jag ju lika gärna gå bort till nudistbadet. Häromdagen så stod jag på altanen och hängde tvätt. Solen gassade så jag hade min bikini på mig. Vår tillfälligt inneboende katt låg förnöjd under bordet ute och spann, Mogge satt inne och läste. När jag står där och flaxar med armarna så hör jag plötsligt ett sweepp! Och bikini överdelen kommer farande som ett gummiband och landar i händerna på mig (spännet hade gått sönder). Jag blev så förvånad och paff att jag skrek till och hoppade högt. Fram vällde min vita byst och jag såg mig förskräckt omkring. Jag lyckades skrämma i väg ett gäng Parakiter som satt och tjattrade i en palm vid altanen. Och katten blev så rädd att den också hoppade till, jamade högt och drog som en avlöning. Den hade nog aldrig sett ett par så vita ”tissar” i hela sitt liv. Jag rusade in i lägenheten och slängde i ren ilska BH:n i famnen på Mogge. Som bara log glatt och såg ut som Flirtige Knut (med Lasse Berghagen). Han tog ton och stämde i med en sång.
– Tralalala jag har fått som jag vill, jag har fått en BH till.
Den natten fick vi sova utan katt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela