jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Gekås Ullared

Publicerad 2016-10-04 18:16:00 i Allmänt,

Om man gillar shopping då ska man definitivt åka till Ullared. Här finns allt och billigt är det.
Som vanligt hade vi skrivit vår önskelista, för oss ett måste. Annars blir vi så yra därför att här är väldigt stort och massor av prylar. På ungefär tre och en halv timme hade vi fyllt vår vagn med det vi skulle ha. Man kan gott påstå att besöket kostade oss tusen kronor i timmen. Hemma hade det blivit betydligt dyrare. En bonus var att vi träffade på Ola-Conny också, en trevlig kille.
När vi var färdiga med shoppingen så återstod fortfarande mycket av dagen. Vi tittade på varandra och sa. - Vad gör vi nu?
Jo, det fick bli en liten utflykt till Falkenberg.
På vägen dit passerade vi Comic Land och Juni backen. Det är väldigt fint i dessa trakter.
I Falkenberg besökte vi och promenerade på Skrea strand och nosade på Kattegatt. En strand som är så full av snäckor att det knastrar under fötterna där man går fram. En underbar plats som vi gärna återvänder till då det är badsäsong och lite varmare i vattnet.
Vi känner oss nöjda med dagen och vi har hittills haft en väldig tur med vädret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela