jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Barsta hamn

Publicerad 2016-05-28 17:35:00 i Allmänt,

 
Efter att ha stått på verkstad i över en månad så fick vi äntligen tillbaka vår husbil. Den har genomgått ett motorbyte som Fiat gjorde en goodwill och stod för. Vår egen självrisk blev minimal, och det kändes som en liten tröst i allt eländet.
Så i helgen gjorde vi om försöket med att åka till Höga kusten. Första stoppet blev i Barsta hamn. Där finns en välskött och trevlig liten camping med en restaurang som heter Skutskepparn. Men den öppnar först till midsommar. Så för vår del fick det bli löksill och pärer.
Vi besökte den lilla träkyrkan som står på höjden, den uppfördes 1665. Stod länge och beundrade alla de vackra målningarna som finns bevarade både på väggar och i tak.
Kvällens vy bestod av havsutsikt. Vädret var mulet och grått, och regnet smattrade hemtrevligt på husbils taket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela