jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Skuleskogens nationalpark

Publicerad 2016-05-28 17:47:00 i Allmänt,

Vi vaknade i ett soligt Barsta. Och det gjorde inte ont, eftersom vi under den senaste tiden inte blivit bortskämda med sol.
I dag gjorde vi en avstickare till Skuleskogens national park. Där finns många olika vandringsleder, med olika svårighetsgrad, att välja på. Naturen med dess gamla skog, är storslagen och vacker. Har ni möjlighet, så gör ett besök där. Vi kommer definitivt att återvända. På vägen hem så att säga så gjorde vi en liten sväng förbi Skuleberget och Berras Traktortaxi. Vi ville se om han var i farten, men det var han inte. Men traktorn såg ut att vara riggad inför sommarens körningar. Att åka med Berras Traktortaxi är även det något som vi kan rekommendera, en rolig och härlig upplevelse. Nu sitter vi på Norrfällsvikens camping och smuttar på ett glas rött i eftermiddags solen. Säsongens första grillning ligger på gallret, vi myser och mår gott och vi vill inte åka hem i morgon.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela