jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Getberget

Publicerad 2016-07-06 19:41:00 i Allmänt,

Inget slår känslan man har då man har packat husbilen och bara rullar....Frihet!
Jag har några lediga dagar på mitt arbetsschema och Mogge har också fått ledigt från sitt jobb. I vanliga fall brukar vi ha semester den här tiden. Men i år blev jag tilldelad den senare semesterperioden, blir nog bra det me. Men det är ju några veckor dit, den som spar han har.
Första stoppet på vår lilla resa just nu blev på Getberget som ligger efter E14 före Ånge. Där blev vi stående en lång stund och beundrade utsikten. Andra landningen blev vid Storhogna i Vemdalen. Här lagar vi lite god mat och naturligtvis rött vin till "tanten". Det behövs för att hålla blodcirkulationen i gång. Här blåser en frisk kall vind och temperaturen visar endast på 11,5 grader, och den sjunker stadigt. Vi hoppas att morgondagen bjuder på lite mer värme då vi rullar vidare, vårt mål är Sonfjället.

Kommentarer

Postat av: Lena o Tord

Publicerad 2016-07-06 21:45:27

Ha en underbar resa! Tycker att Mogge ska lägga ut bilder på instagram! 😄

Svar: Han hälsar att han ska göra det.
Angela Jonsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela