jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Kroatien

Publicerad 2016-08-02 17:02:00 i Allmänt,

En sedan länge planerad resa, höll på att gå om intet, därför att jag "druttade" på näsan och fick en spricka i armen. Men personalen på akuten var underbara och försåg mig med ett lite extra elegant gips som tål lite mer sol och högre temperaturer.
Så vi packade våra väskor och gav oss iväg. Nu befinner vi oss på Bluesun hotel Neptun i Tucepi. Här är väldigt fint och väldigt mycket av allting.
Mycket människor, sol, värme, mat, pooler, hav, drinkar och massor av underhållning hela tiden. Sist men inte minst, här är det mycket klart vatten i havet och väldigt rent och fint i omgivningarna. Första dagen var jag tvungen att duscha fyra gånger, jag höll på att dö av värmeslag. Det övriga familjemedlemmarna bodde i poolen. Men som tur är så går det att plasta gipset, känns härligt att få guppa i det salta Adriatiska havet.
Hotell Bluesun Neptun är väldigt fint och välordnat. Maten är god och det finns massor att välja på. Vill påstå att det känns som julmiddag hela tiden och hela dagen! Våra magar får jobba en hel del. Personalen är vänliga och tillmötesgående. Men framförallt hotellet är barnvänligt vilket vi uppskattar mycket eftersom vi har våra små "sötnosar" med oss.
I kväll blir det en kulinarisk middag som vanligt och därefter väntar en eldshow. Ni må tro att vi mår gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela