jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Att göra ingenting

Publicerad 2018-09-12 16:59:41 i Allmänt,

I dag har vi använt bilen mer än bena, vi bestämde oss föra att göra ingenting.
Så vi passade på att besöka Vemdalens kyrka som uppfördes 1624 och flyttades till sin nuvarande plats 1763. Vid kyrkdörren hängde en jättestor nyckel som man låste upp med. Kändes både välkomnande och spännande, att det var tillåtet att gå in i kyrkan och titta. Och där finns mycket vackert att beundra. Kyrkan är skickligt målad invändigt med vackra marmoreringar.
Vi har också "snajsat" runt lite och hör och häpna, vi har sett vart blåbären finns. Så nu står dom där och väntar på oss. Och för att ytterligare späda på bekvämligheten så tog vi bilen upp på Skalet. Där uppe var det en kollosal utsikt ner över dalen och längre än så. Då man tittade åt ena hållet såg man att solen lyste långt där borta och åt det andra hållet såg man att regnet var på frammarsch. Det är verkligen snabba skiftningar i väderleken i de här trakterna.
Som ni alla vet så tär det på krafterna att göra ingenting, därför återstår det bara nu att vila efteråt, tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela