jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Örebro

Publicerad 2016-10-06 19:21:00 i Allmänt,

Vår sista campingnatt för den här resan. Tillbringar vi på Gustavsviks camping i Örebro.
En stor fräsch och fin camping. Med en härlig lekpark med massor av stora rutschkanor, gungor och klätterställningar. Ett äventyrsbad som heter Lost City, som är Sveriges största, ligger granne med området.
Under högsäsong kostar en el plats 460 kr. Under höst/vinter kostar det 320 kr. Lite väl dyrt under högsäsong, kan vi tycka.
Vi fortsatte vår hemresa i dag. Och när vi passerar Arboga så vaknar Mogge plötsligt till och utbrister.
- Det där namnet känner jag igen!
Näää, men va konstigt, svarar jag. Du menar ett känt märke som är en produkt fylld med en särskild vätska. Den som är vanligt förekommande i vårt hem? Jag fick ett mumlande svar....
I höjd med Gävle så lämnar vi de öppna vida fälten bakom oss och blandskogen tar över alltmer.
Vi stannar till i Tönnebro för att äta något. Och när vi hade fyllt våra magar så blev det gasen i botten, nu ville vi hem!
Vi har färdats längsmed vägarna i några dagar nu. Bilen går som en "kula", är mycket nöjda med den. Och chauffören har gjort ett väldigt bra jobb. Så nu tycker jag att han är värd en eller flera.
Ja just det, Arboga öl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela