jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Gränna

Publicerad 2016-10-03 18:32:00 i Allmänt,

När vi anländer Gränna så parkerar vi på ställ platsen i hamnen. Sommarsäsongen är över och de flesta restaurangerna har stängt, det vilar ett lugn över staden.
Vi besöker en utblommad liten trädgård. Och promenerar på de gemytliga gatorna. Får oss en god bit mat innan vi gör kväll.
Vaknar till strålande sol på morgonen (i dag måndag). Känner oss väldigt lediga och fria. Ger oss ut för att proviantera och vi köper polkagrisar för pengarna
Vi fortsatte vår färd söderut via E4 genom huvudstaden.
Och det är en sån här gång man tydligt märker att man är en "lantis".
När en sju och en halv meters husbil ska rattas rätt.
För mig räcker det med att bara se de flerfiliga vägarna så börjar nerverna dallra. Men det är Mogge som kör och han är lugn, annars vet jag inte hur det skulle ha gått. När vi hade passerat Stockholm med det höga tempot, var vi rörande överens om att det var en klar 7:a på vår spännings skala, som sträcker sig från ett till tio.
Nu har vi landat i Ullared. Och vi har har hunnit med en liten runda inne på köp centret. Den första som vi sprang på, var den där securitas vakten från TV serien. Ja, ni vet han med dom där fina mustascherna. Sedan såg vi Morgan som packade upp varor. Och världen är bra liten. För vi har träffat på en del släkt och Timråbor också.
I morgon blir det shopping hela långa dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela