jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

La familia "Papphammar"

Publicerad 2016-01-09 11:07:00 i Allmänt,

Vi har planerat den här resan länge. Och nu är vi äntligen här på denna underbara ö, tillsammans med sonen och hans familj. En bonus är att sonens svärmor också följde med. Härligt för barnbarnen att både farmor, farfar och mormor är med.
Man kan påstå att resan gick bra, förutom några incidenter som förmodligen gett oss en stämpel, familjen papphammar.
När vi stod i kön för inchekning upptäkte vi att det saknades en resväska. Sonen hade glömt svärmors resväska hemma i hallen! Han ringde till grannen som fick göra en brandkårs utryckning, puhh!
Flygresan till Köln och vidare till Gran Canaria gick bra. Förutom en överförfriskad äldre dam, som skrek att hon var hungrig och var otrevlig mot cabinpersonalen. Hungriga var vi alla, maten serverades väldigt sent. Nästa gång ska vi ta med oss matlåda.
Väl framme hämtar vi väskorna och packar in i transferbussen. När vi står där frågar Mogge, vart är barnvagnen? Kommer på att vi har glömt att hämta ut specialbagaget. Det blir en tjuvrusning in på flygplatsen. Vi blev motade av en säkerhetsvakt men han fick ge vika för två envisa glömska nordbor, puhh!
Hörde hemifrån att det är 23 minus i dag. Här har vi 23 varma grader. Så nu njuter vi och går och badar.

Kommentarer

Postat av: Blomman

Publicerad 2016-01-09 12:04:55

Jag har 24, burit in mer ved... bytt handskar 2 gånger... Inte ett dugg avundsjuk ;) Jodo hade velat haft 23+ jag med :) Ha så trevligt skit i oss uppe i Svedala nu och sola på :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-01-10 23:22:37

Å njut vivvi!! Tänkte på dig häromdagen och undrade vart resan skulle ta dig! Ser underbart ut!

Postat av: Anna F Hansson

Publicerad 2016-01-11 23:28:19

Ha en härlig resa och hälsa Viviann och allihopa, skönt att höra att väskan kom med och att ni bor fräscht 😎. Ska bli intressant att få höra om ni får Vivi att gå djupare än till knäna i Atlanten 😬 Hon brukar tycka det är för kallt...
Hälsningar//Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela