jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

En vanlig helg

Publicerad 2016-02-07 16:45:00 i Allmänt,

Efter att ha kommit hem från en underbar semester på Gran Canaria, så återvänder vi till vardagen och våra arbeten. Måste erkänna att vi längtade tillbaka, redan när vi steg ombord på planet hem till Sverige.
Men väl hemma så tar vi itu med nya arbetsuppgifter och nya drömmar...Låter kanske lite väl hurtigt, men vad har vi för val? Det gäller att ställa in tankarna i en positiv riktning, både för egen del och för andras.....
Vi inleder helgen med att fira en härlig och glad 60-åring. Oj, vad tiden går fort. Tyckte att det var nyss han fyllde 55 år.
Den vanliga helgen fortsätter med lite utrensning och städning av garderober och skåp. Jepp, det är precis vad det låter som. Ett tråkigt arbete i kombination med helgfirande. Men nån gång måste det göras. Ja, ni vet, när man inte längre kan stänga garderobsdörrarna?!
Så när garderobsdörrarna äntligen går att stänga då börjar helgmyset.
Vi smaskar i oss en efterlängtad Tacos som vi sköljer ner med några Corona (gott öl som spetsas med lime). Och håller tummarna för att den stora vinsten ska trilla in på V75. Hoppet är ju det sista som överger människan.
Tänder gasolkaminen i PRO kuvösen, den suddar ut årstiden ute och inne. Känns riktigt mysigt att kunna gå ut och in som man vill i den goa värmen när snön ligger vit på marken.
Och som vanligt blir längtan efter barnbarnen för stor på Söndagen, vi kan inte hålla oss från dessa underbara "knyten". Livets efterrätt doftar så underbart och smakar så gott, att vi nästan kan äta upp dom.
Så kalas, städning, mys och barnbarn blev för oss en ovanligt vanlig helg.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela