jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Lika som bär

Publicerad 2016-08-04 16:42:00 i Allmänt,

Ja inte vet jag om det är solen och värmen som har stigit oss åt huvudet. Men här i Tucepi och på vårt hotell så vimlar det av kändisar.
Det började med att vi härom dagen satt i matsalen och åt frukost. Plötsligt höll vi på att sätta muslin i halsen. Då Bo Sundström från Bo Kaspers orkester slår sig ner vid bordet intill vårt. Jag som gillar deras musik, blev alldeles till mig av förtjusning. Tänkte precis inleda en konversation då jag hörde att han pratade tyska. Suck, det språket kan inte jag.
I dag satt Mogge och jag vid baren och drack en öl. Och vi tittade storögt på varandra då Blombergs frugan, från serien Saltön, trippade förbi. Hon var på pricken lik, samma frisyr och kroppsform. Är nästan säker på att det VA hon.
Men vi började så smått räkna efter hur många öl vi egentligen hade druckit då nästa kändis dök upp.
Ja, "galaxer i mina braxer" Där kom Anders Linder självaste kapten zoom, bärandes på förfriskningar.
Nu insåg Mogge och jag att vi måste kyla ner oss lite, beslutade att det får bli ett dopp i havet.
På vägen ner till vattnet, ja döm om vår förvåning. Där på en solstol låg min lillasyster Marie och läste en bok. Väääldigt lik henne vill vi påstå. Vi tyckte också att min storasyster Birgitta, flanerade förbi i periferin.
Så doppet i havet det var ljuvligt, vi behövde nog kyla ner oss.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela