jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Mittmarken

Publicerad 2015-09-06 17:36:00 i Allmänt,


I helgen rullade vi mot Munkbysjön, vårt mål var att besöka marknaden. Vi tog in på en närbelägen camping som tyvärr är eftersatt, men som däremot är mycket vackert belägen.
Marknaden i Munkbysjön är alltid lika trevlig. En marknad som är lagom stor, lite gammaldags och som bjuder på massor av godsaker. Ostar, ekologiskt odlat, hantverk och hembakat. Här finns något för alla, stora som små. En marknad med en storlek där man först kan gå en "repa" och kolla in vad som erbjuds. Och sedan gå en sväng och handla vad man önskar.
Ett dragplåster är marknadens goda kolbullar. Måste erkänna att vi delvis åkte dit för dom. Kön till godbitarna ringlar sig alltid lång. Men bullen är värd att vänta på, kolbullen smakar väldigt gott.
Den här marknaden är genuin, den passar oss väldigt bra. Vi kan varmt rekommendera den för framtida besökare.
Och när vi ändå är i farten så passar vi på att besöka Flataklocken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela