jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Borta bra men......

Publicerad 2015-01-21 16:45:00 i Allmänt,

Varje morgon vid fyra tiden, då det fortfarande är mörkt. Har vi vaknat av att en liten fågel sjunger så fint. I tackt med att solen stiger, så tar duvorna vid med sitt kuttrande. Sedan vaknar spanjorerna. Men de sjunger inte lika vackert, de är mest högljudda.
Vi har haft en underbar ledighet här på Gran Canaria, med allt vad det innebär. Men det har blåst kraftigt nästan varje dag. Enligt människorna här så är det här den sämsta vintern på länge.
Vi har promenerat långt, ofta och länge, sett och upplevt mycket.
En sak som vi lagt märke till är att, när en bil stått parkerad en längre tid. Blir den helt övertäckt av fin sand. Hemma hos oss blir den täckt av snö. Man kan ju fråga sig vilket som är bäst?
I dag har vi varit till stranden och sagt hejdå till våra nyfunna kompisar. Vi bjöd dem på vårt överblivna bröd. Väldigt uppskattat av duvorna.
I morgon återvänder vi till Sverige med våra sönderbrända näsor. Blir skönt när vi äntligen har landat. Ni vet det där, borta bra.....Men vi har redan börjat planera vår nästa resa. Och den hoppas vi få göra tillsammans med våra nära och kära.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela