jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Muslortar och slipdamm

Publicerad 2015-02-21 17:13:00 i Allmänt,

Nu har vi äntligen kommit igång med renoveringen av stugan. Inser att vi har gett oss in på ett väldigt stort projekt, ca: 160 kvm. Men det får ta sin tid. Och nästan allt kostar pengar.
Har beslutat oss för att renovera med enkla medel. Vi har en hel lagård med skrot, som vi inbillar oss att vi kan återanvända. Tänker renovera med varsam hand, vill bevara det gamla och köra lite shabby chic.
Som vanligt, när vi håller på. Så ser vi en bild i vårt inre. Men den förändras många gånger under renoveringen.
Det mäts, stegas, diskuteras och planeras. Vill påstå att det är en del av tjusningen med hela projektet.
Mogge håller på att gipsa och spackla i tvättstugan. Målet är att kunna koppla in vattnet i början av April. Tror säkert att han kan klämma in en till toastol där också. Kan vara bra att ha....
Själv fortsätter jag med den oändliga städningen. Den tycks aldrig ta slut. Har äntligen skurat hyllor och väggar i vårt walk in food. Jag är så enormt förtjust i skafferiet som man kan gå in i. Bara det är värt allt jobb.
Tänk va konstig man kan vara. Att känna glädje och lycka av att få trampa runt bland sågspån, muslortar och slipdamm.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela