jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Helikopter

Publicerad 2015-08-08 20:01:00 i Allmänt,

Dagen i dag blev mycket spännande och ovanlig.
Det enda vi hade planerat var att besöka folkan waterfront på "faggafältet". Där träffade vi barn och barnbarn, åt lunch och fikade.
Vi blev underhållna av bolibompa Yankho och Daniel. De trollade och hade tävlingar på scenen, som barnen fick komma upp och delta i. Det bjöds på mycket bus och lek, vi fick många glada skratt.
Redan när vi gick in på festivalområdet, såg vi en helikopter stå parkerad en bit ifrån. Vi tänkte att det vore någonting för barnbarnet att få prova. Så vi frågade henne om vi skulle ta en helikoptertur, det ville hon gärna. Vi lyckades även lura med oss hennes pappa. Nu hör det till saken att vi vuxna är lite flygrädda. Tösen som bara är lite över två år är nog den tuffaste av oss.
Piloten var mycket trevlig men en aning busig. I bland tappade vi lite höjd och det blev en hel del snäva svängar. Det hissade i magen och utsikten där uppifrån var kolossalt vacker.
Upplevelsen var underbar och väldigt givande. Så har ni någon gång möjlighet att flyga helikopter, så gör det!
Själv funderar vi på att köpa en egen.

Kommentarer

Postat av: Meit

Publicerad 2015-09-05 14:18:25

Det skulle jag vilja prova ! Ja att åka hellikopter.

Svar: Ja, gör det när du får möjlighet. Helt underbart.
Angela Jonsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela