jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Äntligen sol

Publicerad 2015-08-23 19:07:00 i Allmänt,

I helgen lyckades vi pricka in ledig tid tillsammans och dessutom sol.
Den här sommaren har varit väldigt dålig, vädermässigt, enligt oss. Det har regnat och varit ovanligt kallt för årstiden.
Under vår semester hade vi två dagar med solsken. Så man kan inte påstå att vi blivit bortskämda med den "lyxen" den här sommaren.
Men i helgen hände det. Solen strålade och värmde gott.
Vi packade husbilen och rullade mot Åstön. Den campingen har vi skrivit om tidigare, så det ska vi inte göra nu.
Men ett är säkert. Där är alltid lika mysigt och hemtrevligt att vara. Inget går upp emot att få somna till havets brus och att få vakna med naturen direkt utanför husbilsdörren.
Vi passade på att gotta oss i solen och vi tog sommarens första dopp i havet, det var riktigt skönt. Strosade runt på många stigar och njöt av Ljungen som blommar nu.
Mogge som är både morgonpigg och en tvättäkta sakletare. Lyckades nosa reda på gula Kantareller medans jag låg och sov. Det blev liksom helgens höjdpunkt.
Att äntligen ha blivit utsatt för solens värmande strålar. Och att få förvälla och frysa in kantareller, det gör minsann inte ont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela