jonssonsfrestelser.blogg.se

Jonssons frestelser är en blogg som kommer att handla om mat, resor,djur och natur. Ibland kan det slinka med lite poesi också. Vi är ett par på 50+ som heter Angela och Morgan. Vi älskar att vistas i naturen. Plocka bär, svamp och fiska. Vi har även två fina barnbarn. Dom kommer också att ta lite plats här. Välkommen till Jonssonsfrestelser.

Äntligen

Publicerad 2014-03-30 21:32:00 i Allmänt,

Söndag kväll innebär för många av oss att helgen är över och en ny arbetsvecka väntar. Själv har jag avslutat en lång men fin arbetshelg. Jag kan slappna av och konstaterar. Ledig!
Mogge har pysslat med vår etta med ratt (husbilen) i helgen. Den har fått sig en välbehövlig vårdusch. Han har även försett oss med cyklar som vi kan ha med oss. Måste erkänna att vi längtar efter en husbils tur nu. Skogen och havet lockar. Vi har alla en härlig tid som väntar.
Nästa helg ger vi oss av , vi vet inte vart. Men vi tar gärna emot tips. Lite besvärligt den här årstiden, för campingarna har ännu inte öppnat. Och snön ligger förmodligen kvar inåt landet. Men trotts det så ger vi oss ut för att fricampa. Vi har äntligen VÅR!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela